skillevægselementer

Hvor brede skal sådan nogle skillevægselementer være?

Hvor brede skal sådan nogle skillevægselementer være?

editorial

At benytte sig af skillevægselementer er en praktisk ting at benytte sig af på både mere eller mindre permanent basis, og så kan man også opføre sådan nogle, hvis man skal bruge dem som rumdelere.

Her er det måske ikke så meget for i sidstnævnte tilfælde for at lave et værelse, man kan trække sig tilbage i, da der nok ikke er så meget lyddæmpende her, så man kan have et privatliv, men det kan for eksempel være til at sektionere et område eller skabe et kontormiljø.

Dog kan man dog med lidt mere permanente skillevægselementer lave nogle værelser, hvor man isolerer dem, så de bliver lidt mere brede end måske bare nogle krydsfinerplader, man smider op i det andet tilfælde, og man så lige maler over for at gøre dem lidt pænere.

De andre skillevægge her er jo noget mere permanente, og man ender måske med at lave grundtegningen for huset om, hvis man laver den væg efterfølgende og ikke får den opført som en del af huset, når det skal bygges, fordi man agter at holde den væg i lidt længere tid.

Er man ved ved at opføre et hus, hvor der skal indgå nogle skillevægge, så kan man heller ikke altid her regne med, hvor brede de kommer til at være, når man lige sætter de første elementer op.

For disse elementer skal måske suppleres med supplementer, isoleringer, ornamenteringer og så videre, der ender med at gøre dem endnu mere tykke, end hvad man måske havde forestillet sig til at at begynde med.

Så er der jo også det tilfælde, hvor nogle skillevægselementer skal bruges til en væg, der skal være en bærende en af slagsen, og så skal den bygges solidt, og sådan en kan sagtens ende med at fylde en hel del, da den jo skal være med til at holde en hel bygning oppe.