Solbriller, solbriller dame, billige solbriller

Hvor er det bedst at gøre af sine solbriller?

Hvor er det bedst at gøre af sine solbriller?

editorial

Solen bryder frem fra himmelen, og man forsøger næsten hurtigere, end solens stråler kan nå ned til ens øjne, fri for skyerne, at gribe efter solbrillerne.

Men de er væk!

Det er lidt mærkeligt, for man kunne have svoret på, at man havde dem i hånden for lidt tid siden, så hvor er de nu henne?

Sådan nogle solbriller er jo ikke altid bevendte at have på, hvis man for eksempel er indenfor, da det så bliver svært at se noget, og hvis det pludselig bliver mørkt udenfor, såsom fordi solen går bag en sky, så er det også lettere at se noget uden brillerne på.

Pointen er, at solbriller derfor tit er noget, som man tager af og på mange gange i løbet af en dag, hvorfor der er større chance for, at man ender med at lægge dem et sted, hvor man ikke kan huske, man lagde dem.

Læg solbrillerne nogle strategiske steder

Siden man tit skal have de solbriller med sig, så kan man ikke bestemme sig for at lægge dem det samme sted hver gang, hvis man ikke kan tage det sted med sig.

Et forslag kan så være, at hvis man har noget håndbagage på sig, så kan man lægge brillerne ned i dem i et etui, som man husker at gøre hver gang, man ikke skal bruge dem.

Det er farligt bare at sætte dem i panden på en selv, og det samme gælder, hvis man sætter dem i halsen på ens trøjer: Man kan hurtigt miste dem.

Hvis man så dog bevæger sig rundt i nogenlunde det samme område, så kan man lægge dem et sted, som man kommer tilbage til, og så siger man for sig selv, hvor man lagde dem, så der er større chance for, at man husker at kigge efter dem samme sted senere.