murerstillads

Hvor gør man lige af det murerstillads?

Hvor gør man lige af det murerstillads?

editorial

Vi kan lige få afklaret med det samme, hvad murerstillads er, så vi er sikre på, at vi alle har den samme referenceramme: https://www.specialfabrikken.dk/stilladser/murerstillads/

Med det afklaret, vil vi se nærmere på det lidt praktiske med, hvad man som murer og lignende gør med sådan noget stillads, når man ikke lige aktivt skal bruge det.

Man kan være et større murerfirma, som der er ude på flere opgaver samtidig, da man har mange ansatte i firmaet, hvorfor man så har brug for meget murerstillads – for det bliver noget svært at udføre mange typer opgaver uden den slags stilladser.

Man ved skam godt, hvor stilladset er, mens man bruger det: Det er sat op ved opgaven.
Det ville jo ikke kunne svare sig at tage det ned efter endt arbejdsdag hver dag, når man alligevel skal hen at bruge det dagen efter, hvis det er en opgave, der foregår over længere tid.

Derfor skal man også være sikker på, at man har sat stilladset godt nok op, så det ikke vælter i blæsevejr eller storm.

murerstillads

Man skal have plads til det murerstillads

Når det stillads så ikke er i brug, så har man måske et lager, hvor man har det liggende, så man altid kan tilgå det nemt, når man skal tage det frem til en given opgave.

Men der er formentlig også nogle murere, der lejer deres stilladser fra andre firmaer, fordi det er nemmest på den måde, og måske også fordi, man ikke har plads til dem andre steder; det er simpelthen billigst på den måde.

Dog er man så også nødt til at være sikker på, at det er ledigt, når man skal bruge det, for det vil være uheldigt, hvis man bliver kaldt ud til en opgave, hvor man så ikke kan imødekomme kundens forventninger, fordi man ikke har et stillads med.