feriebolig

Hvor ligger din favorit feriebolig?

Hvor ligger din favorit feriebolig?

editorial

Mange mennesker har ønsker til, hvor deres feriebolig skal ligge udover de krav, som de har til ferieboligen selv.

Man kan nemlig få den mest udsøgte feriebolig med terrasse, spabad, sauna og mange andre luksuriøsiteter, men hvis den ligger lige ud til en motorvej eller meget andet støj og industri, så er det næppe noget, man har lyst til at bruge megen tid i eller for den sags skyld investere penge i til at starte med.

Derfor handler det bestemt også om beliggenhed, når man taler om at finde en god feriebolig, om denne så skal være af den lejede art, en man har anpart i, eller hvis man simpelthen har købt og betalt sådan en, fordi man kunne.

Skal det så være en feriebolig i Madrid? En feriebolig i Djursland herhjemme? Eller hvad med en feriebolig langt oppe i Sverige?

Mange mennesker forbinder jo ferien med noget, hvor man er langt væk fra det daglige, så man ikke begynder på de kedelige gøremål og distraktioner, som man ellers er vant til.

Faktisk vil man gerne være lidt tættere på naturen og mere afkoblet fra moderne elektronik, så man kan lade ens egne batterier op, om det så foregår i mere kolde eller varme omgivelser.

Man kan sige, at hvis man netop vælger en feriebolig i Djursland, så kan denne måske befinde sig langt fra, hvor man ellers bor til dagligt, men man kan stadig let få besøg af venner og familie og gøre en oplevelse ud af det.

Desuden er der også mange spændende turistmål for familien at se på i denne afdeling af Jylland, samt aktiviteter for hele familiens og dens medlemmer.

Dog er det klart, at hvis man gerne vil langt væk, så skal man nok til udlandet, men det bliver ofte dyrt i transport, og man kan ikke besøge stedet lige så tit – og man kan heller ikke i samme omfang få besøg af dem, man kender.