Tøj / Mode / Sko / webshop

Hvor meget tøj kan man klare sig med?

Hvor meget tøj kan man klare sig med?

editorial

Du kender nok udtrykket med, at klæder skaber folk, og selv i dag kan man se forskel på klasseskel, når man ser på, hvad mennesker har på.

Så har du måske hørt nogle sige, at de intet har at tage på, selvom man ved selvsyn kan se, at skabet et proppet til med tøj, og vedkommende nok ikke har overblik over, hvor meget tøj der er, og man måske burde give noget af det bort.

Du kan formentlig selv være kommet til at købe noget tøj, som du allerede havde, og du gik ikke ligefrem og manglede en tilsvarende, men det bruger du så som undskyldning alligevel for ikke at tabe ansigt.

Hver år kommer der Årets fineste sommertoppe, og det er der nok mange kvinder, som der ikke kan undvære, og det er jo helt forståeligt.

Tøj / Mode / Sko / webshop

Du kan måske klare dig med mindre tøj

Vi lever dog også i et forbrugssamfund, og selvom det er nødvendigt at se på, hvad man skal have af tøj til forskellige årstider og sæsoner, så er der måske også tøj i garderoben, som man aldrig kommer til at passe igen, eller hvor det bare er for lang tid siden, at man gik med det, så man rent faktisk godt kan undvære det.

For man kommer hurtigt til at anskaffe sig for meget tøj, om det er fordi, det er billigt, det er af god kvalitet, man bare ikke kan klare sig uden, det er af et bestemt mærke og så videre og så videre.

Men den tendens sørger bare for at trække på de ressourcer, som der er i verden, og det er ikke altid til ens fordel eller verdens.

Så der er intet i vejen for at anskaffe sig nogle flotte sommertoppe, men man kan nok godt klare sig uden at skulle købe alt for meget andet sommertøj.