Smartphone covers, Mobil covers

Hvor tit udskifter du dit smartphone cover?

Hvor tit udskifter du dit smartphone cover?

editorial

For nogle mennesker kan det blive meget identitetsskabende, at man har det rette cover på ens smartphone, hvorfor man er meget bevidst om den slags.

Man bruger tid på at finde den rette af slagsen og handle dem gode steder, hvor de ikke bare passer til ens model, har den rette størrelse og pasform, men også er med til at udstråle, hvad man er for en type.

Den slags er godt at gøre hos https://www.coolpriser.dk/shop/iphone-covers-2970s1.html 

Det var ret så nyskabende, da man med de gammeldags mobiltelefoner begyndte at indføre, at man kunne udskifte coveret til dem, så der gik næsten sport i at finde nye og spændende af slagsen, og så man helst gerne havde et personligt, som de færreste eller nogle andre overhovedet havde.

Dette er ført videre og ikke bare stoppet, fordi en smartphone er kommet på markedet: Nogle mennesker udskifter den slags tit, mens andre holder sig til det samme hele deres telefons levetid igennem.

Din smartphonecover peger tilbage på dig som person

Man kan være med på moden og have det cover, som er er trendy, eller man forsøger ikke at skille sig så meget ud, så man vælger et, der minder om eller helt ligner, hvad de andre bruger.

Måske skal ens cover være sådan et, der skriger til himmelen med pangfarver, eller det skal netop gemme telefonen lidt mere væk, hvis den har en lys farve i sig selv.

Andre vil gerne have et praktisk cover, der kan fungere som et etui med lommer, holdere og andet, så man kan have visitkort, pengesedler og kreditkort her.

Er man sådan en type, der er god til at tabe ens telefon, så skal man måske have et beskyttende cover til ens telefon.

Det er alt sammen med til at sige noget om den person, man er, når man vælger smartphonecover.