oplevelser

Hvordan gør man oplevelser uforglemmelige?

Hvordan gør man oplevelser uforglemmelige?

editorial

Man taler ofte om, at man er så bange for, at man ender med at tage på en tur eller en rejse, der ender i et helvede, hvor vejret er elendigt, alt er for dyrt, forlystelserne er lukkede, man bliver syg, og så slutter det af med, at man bliver bestjålet, ens flyafgang er aflyst – og forsikringen dækker ikke.

Desværre er den slags jo aldrig noget, man kan gardere sig mod – forsikring eller ej – det er ren force majeure, og det er sommerfugle-effekten med, hvad der kommer til at ske, så der kunne være sket det stik modsatte, hvis man havde taget den ferie en uge før.

Det er desværre aldrig til at vide, for ingen kender fremtiden.

Men lad os lige få det på det rene, at det ikke handler om, at man kaster om sig med penge og rejser til Los Angeles og lever ødselt; man kan for eksempel sagtens have de bedste oplevelser i Århus, om man så bor der, lever i oplandet eller tager en tur dertil.

Så hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan dine venner kan tale så højt og kært om selv de mindste oplevelser, mens du synes, du planlægger alt ned til mindste detaljer, og så bliver det hele i bedste tilfælde bare kedelige, så har vi her en løsning til dig, nogenlunde, omend den kan være svær.

Det handler blandt andet om, at man ikke sætter for høje forventninger, at man er mobil og modtagelig for forandringer, og at man kan se positivt på tingene.

Lad os lige supplere for sige, at det ikke handler om, at man er lalleglad, naiv og prøver at grine af at blive berøvet.

Men hvis man er vant til, at der skal være styr på alt, og man skal leve i luksus, så bliver man naturligt skuffet over mindre, så derfor handler det om at se værdien i de oplevelser, man bliver udsat for – og så kan man virkelig begynde at tage uforglemmelige oplevelser ind.