taxareklame

Hvorfor få taxareklame?

Hvorfor få taxareklame?

editorial

Når man gerne vil være synlig i bybilledet, så er der mange måder, man kan være det på. Nogle gør det gennem reklameskilte ved busstoppesteder. Andre gør det gennem levende reklame på lysskilte. En anden og ofte brugt mulighed er taxareklame. 

Muligheder med taxareklame

Der er flere årsager til, at virksomheder vælger at få deres reklame på taxaer. Taxaer er nemlig en af de ting, som er meget i bybilledet. Det betyder også, at netop ens budskab kan få meget eksponering i løbet af en dag. Taxaer er nemlig en af de ting, som kører nærmest i døgndrift – man får derfor også en levende reklamesøjle. 

Da en bil generelt har en stor trykflade, så betyder det også, at ens budskab nemt kan ses. Det gælder både for firmaet, som generelt vil have synlighed. Og det gælder, hvis man har en kampagne eller andet, man vil gøre opmærksom på. Her kan det være en idé, at få reklamen sat på taxaen. 

Taxareklame giver mange muligheder. Der kan nemlig være forskel på, hvor meget af bilen, som pakkes ind. Og det er oftest også ens budget der afgør, hvor meget plads, man kan få. Det er nemlig muligt, at man kan få en helt taxa pakket ind, så hele bilen får de farve, som ens logo eksempelvis har. Det kan nemlig gøre det væsentligt nemmere at genkende firmaet, der reklamerer – både nu og senere hen. 

En hel taxa som er pakket ind i reklame er desuden heller ikke til at overse i trafikken. Den kan nemlig skille sig mere ud fra mængden af biler – og det er naturligvis en fordel, hvis man bor i en større by. Her skal der nemlig oftest lidt ekstra til, når man gerne vil arbejde med virksomhedens synlighed i bybilledet. 
For at komme godt fra start, kan man læse mere her: https://coloursign.dk/content/8-taxareklame