kostvejleder

Hvorfor opsøge en kostvejleder?

Hvorfor opsøge en kostvejleder?

editorial

Der er masser af grunde til at det kan være en god idé at opsøge en kostvejleder. Hvis du føler dig træt og sløv i hverdagen, ofte døjer med en oppustet fornemmelse i maven og lider af tilbagevendende inflammatoriske tilstande i din krop kan dette skyldes forkert eller mangelfuld kost.

Disse symptomer er nemlig sikre tegn på at din krop ikke får de nærings stoffer, den behøver – eller ikke er i stand til at optage dem, den får tilført. Det sidste kan skyldes, at systemet er overbelastet og har brug for at blive genstartet. Og dette kan gøres ved at sørge for, at du får vitaminer, mineraler og andre sporstoffer i nøje afmålte mængder, eventuelt i form af kost tilskud ved siden af din normale dagligdags kost.

Du kan også bruge en kostvejleder som guide i forbindelse med at nå dine mål om eksempelvis vægt tab eller omlægning af din livsstil. Med kostvejledning kan du blive mere bevidst om hvad du går og putter i munden, og dette kan hjælpe dig til en sundere livsstil i fremtiden – med alle de fordele dette medfører. Disse inkluderer mere energi og overskud i hverdagen, en fladere mave, bedre søvn og ultimativt et stærkere fysisk og mentalt helbred.

Hvor kan jeg finde en dygtig kostvejleder?

Leder du efter en kompetent og erfaren kostvejleder i Århus, kan du med fordel opsøge Frede Damgaard. Frede Damgaard har igennem mange årtier beskæftiget sig med kostvejledning, urte terapi og homøopati, og kan med sikkerhed hjælpe dig, som ønsker at komme dine dårligdomme til livs gennem en varig kost ændring.

Frede Damgaard tilrettelægger din nye kost plan ud fra en vurdering af din generelle sundheds tilstand og dit aktuelle helbred, og vejleder dig angående vedligeholdelse af din fremtidige diæt.

Du kan læse mere, og kontakte Frede Damgaard, via hjemmesiden https://www.frededamgaard.dk/