kursus

Hvornår kan man tillade sig at blive væk fra et kursus?

Hvornår kan man tillade sig at blive væk fra et kursus?

editorial

Det er virkelig en skam, når man bliver nødt til at takke nej til at deltage i et kursus, om det så er over flere dage, uger eller måske bare i et enkelt døgn.

Det kunne være hos: https://www.daghoejskolen.dk/

Og der er jo ikke nogle, der kan lide aflysninger, men hvis man selv har betalt for at skulle deltage, så er det jo bare ris til egen bagdel; men hvis man så også har optaget en plads for en anden, der gerne ville havet været med, men der blev fyldt op med pladser, så var det måske en bedre idé, at man sagde fra i god tid.

Men hvad kan der så være af lovlige undskyldninger i den forbindelse, hvis man kan kalde det det?

Det kigger vi lidt nærmere på i den her artikel, så du med bedre samvittighed kan aflyse et besøg på et kursus.

Tak nej til et besøg på et kursus af gode grunde

Man skal ikke blive væk, bare fordi man ikke lige gider, eller man ikke har råd til at tage dertil.

Den slags skal man regne ud på forhånd, hvordan man klarer, og det samme gælder sådan noget med at finde ud af, hvordan man kommer frem, og hvordan man ankommer til tiden.

Men af lovlige grunde kan jo nævnes sådan noget med, at man bliver syg med kort varsel, eller man oplever sygdom i den nærmeste familie, som man burde tage sig til.

Har man booket sig dobbelt ind på nogle aftaler, så burde man have haft styr på den slags i god tid, så det ikke kommer bag på en.

Er der noget andet, du hellere vil til, så skal du tage at finde ud af det i god tid, så der eventuelt er en anden, der kan få din plads i god tid.