pizza

I hvor god tid skal man bestille en pizza?

I hvor god tid skal man bestille en pizza?

editorial

Årh, den der velkendte sult melder sig omkring aftentiden, og du er alt for udmattet efter en lang arbejdsdag til at lave mad selv.

Du kommer i tanke om, at det er længe siden, at du har spist junkfood, så du kan godt tillade dig det med god samvittighed, og de andre i husstanden er vilde med idéen, så man går tjept i gang med at udforske de mange muligheder for at få sig en pizza af en speciel type.

Man indser, at de laver god pizza i Jyllinge, og man bor heldigvis tæt nok på, til at det kan svare sig for en at bestille den, for man vil også gerne have levering til, da man er SÅ udkørt, at man heller ikke magter at køre mere denne dag.

Så tror man, at lykken er gjort, da man trods alt valgte et leveringssted, der lå tæt på en, så man ikke behøver tænke på mere.

Men er alt nu på plads.

Læg en tidsplan med bestilling af den pizza

For det kan være, det er her, at man begynder at få problemer, specielt når mange skal blive enige om, hvad de vil have af pizzaer, hvad der skal på dem, og hvor mange man vil have.

Nogle er hurtige til at beslutte sig, andre kan tænke i evigheder og føler et pres fra andre om at tage en beslutning.

Skal man også ringe og lave bestillingen med frygt for, at man kan høre bestillingen forkert?

Skal man foretage bestillingen online, så man kan skrive, hvad man ønsker, eller overser de bare, hvad man reelt bestiller af specielle ønsker?

Der er også den chance, at ordren bliver annulleret – og hvad nu hvis pizzeriaet når at lukke!

Derfor skal sådan en beslutning om at bestille en pizza gerne gøres i god tid, så der er lidt at løbe på.