jernhandler

Kald en jernhandler ud

Kald en jernhandler ud

editorial

Så er der begyndt at hobe sig en masse jern op hjemme hos dig, og hvad skal du dog gøre ved det?

Det er i forvejen noget, som du betragter som skrot, og du har ikke noget at gøre med det længere, for selv dengang, hvor du gemte noget af det med tanke på genbrug, er efterhånden udløbet med deres funktionstid i dag, fordi det aldrig er blevet til noget – og det kan slet ikke bruges som reservedele.

Måske er alt det jern opstået af, at du har renoveret dit hus, hvorfor der dukkede meget jernskrot op, som du ikke vidste, hvad du skulle gøre af, så du har smidt det hele i en trillebør, trailer eller container alt efter, hvor meget der er.

For du ved jo godt, at du næppe har plads til det hele i affaldscontainere, hvor det hører til, og du kan ikke vente/ved ikke, om der er plads til, at det hele kan være i lastbilen ved afhentning af storskrald.

Omvendt kan du jo også køre det på lossepladsen, men den ligger langt væk, og du gider ikke finsortere sagerne, og du har andre ting at tage dig til.

Selvom årsagen måske er, at du har bygget nyt til, så du ligger inde med en masse nye jernrester, så vil du ikke gå i samme fælde med at gemme det med tanke på, at det kan bruges igen.

Så kommer du i tanke om, at du måske kan sælge det som skrot, og selv en smule penge er da bedre end ingenting og da slet ikke med tanke på, at du skal bruge udgifter på at komme af med det.

Måske har du ikke mulighed for selv at aflevere det eller bortskaffe det, så du kan jo finde et sted som https://www.jernkaellingen.dk/ og spørge dem, om de eventuelt også afhenter dit jern, eller I på anden måde kan finde en løsning på alt dit jern.