property investment

Kan du arbejde flextider og/eller heltid, deltid med property investment?

Kan du arbejde flextider og/eller heltid, deltid med property investment?

editorial

Vores umiddelbare svar til vores spørgsmål i rubrikken er, at det ikke kan lade sig gøre med andet end at arbejde på fuldtid med property investment, hvis man virkelig gerne vil være god til det.

Hvor finder man for resten de rigtig gode til den slags?

De er da her: https://deasgroup.com/

Mange mennesker arbejder med property investment som deres hjertebarn, hvor de ikke kan forestille sig at lave andet. Det er blevet deres karriere, hvor de har måske fravalgt at få børn, købe hus og alt det andet.

Til nøds har de en kæreste, der deler samme ambitioner med enten det samme eller i en anden branche, så man har forståelse for, hvorfor man brænder så stærkt for det her.

Mange tager jo arbejdet med hjem, så de kan gøre en præsentation klar til dagen efter, eller de bliver ikke færdige på kontoret, hvor der så er lukketid, og de ikke kan blive siddende, så de er nødt til at tage hjem.

De ved godt, at de ikke får betaling for de timer, de arbejder ekstra, fordi der ikke er overarbejdsbetaling på den måde, og man får en fast løn hver måned, men man ved også godt, at hvis man virkelig vil gøre sig bemærket i den her branche og være blandt de bedste, så skal man virkelig kæmpe for det.

Så at arbejde med flextider skal mest ses som fordel firmaet og ikke dig, da du egentlig også mest forestiller dig at stå til rådighed for dem, når de har brug for det.

Deltid eller skånejob kommer nok heller ikke på tale i den her branche, i hvert ikke i de afdelinger der arbejder med det ansvarshavende arbejde, hvor de store investeringer og beslutninger bliver taget.

Derfor kan man sagtens nyde sit arbejde, fordi man arbejder så hårdt, men en investering i property investment for den givne medarbejder, er også en investering i deres karriere.