truck

Kan du bestille din egen truck til at blive lavet til dig?

Kan du bestille din egen truck til at blive lavet til dig?

editorial

Hvem kunne ikke godt tænke sig at sidde højt hævet oppe på vejen i førerhuset på sådan en sej truck, hvor alle andre billister må vige pladsen, når man kommer kørende?

De andre kigger misundeligt på en, da man stort set kan bo i sådan et førerhus med soveplads, TV og nogle gange køleskab og det især det bedste airconditionanlæg i verden!

For mange bliver det jo en hel livsstil og arbejde at køre i sådan en truck, at man befinder sig mere i sådan en rundt omkring i landet og udlandene, end man er derhjemme i ens eget hus – man kan næsten ikke affinde sig med, at man ikke bevæger sig, når man sidder stille, fordi man er vant til, at tingene foregår på den måde det meste af tiden.

Indrøm det bare, der er ikke noget sjovere, end når man ser forbipasserende mennesker, der tilskynder en til at dytte i hornet, og man gør det, og man ser deres jubel i øjnene bagefter.

Dog er det ikke alle, der kan køre lastbil og truck, for det kræver jo, at man har kørekort til den slags, så det er man nødt til at tage først – og hvis man skal arbejde som truckfører, så kan der være andre krav, man også skal opfylde.

De fleste får heller ikke lov til at få bygget en truck fra bunden, for den slags er virkelig dyrt.

Man må nøjes med at køre i en, der allerede findes, men så kan man være heldig med tiden at få ens egen af den slags, og man har penge nok til at pynte den, så den bliver personlig at se på.

Der findes også andre typer af trucks med videre end blot dem, man forestiller sig som lastbiler, og de kan blandt andet købes hos https://www.protruck.dk/