planter

Kan må få penge med en kinesisk pengeplante?

Kan må få penge med en kinesisk pengeplante?

editorial

Svaret på overskriften er desværre nej. Det er ikke muligt at få flere penge ved at have en kinesisk pengeplante. Til gengæld er det en plante der ud over at være smuk og som pynter har mange andre gode egenskaber. En kinesisk pengeplante er god at have i hjemmet, da den er med til at forbedre indeklimaet. Den omdanner blandt andet CO2 til ny ilt. Yderlig er det kendt som en plante, der er stort set umulig at slå ihjel, så det er en perfekt begynderplante eller hvis du ikke har grønne fingre, men stadigvæk gerne vil have planter i dit hjem.

Planter er godt for dit hjem

At have planter i dit hjem er en stor fordel, ikke alene er de smukke og gør en glad at kigge på men de har også et praktisk formål. De ændre CO2 til ilt, øger luftfugtigheden hvilke især er en stor fordel om vinteren, hvor luften er tør, de fungere som støvsugere og tiltrækker støv. Det betyder omvendt at du en gang i mellem skal tage dem og give dem en tur under bruseren.

Spiselige planter

Selvom du ikke kan få flere penge ved at have en kinesisk pengeplante i dit hjem, er der mange andre planter, der har flere formål udover at de er smukke og pynter i dit hjem. Krydderurter er en oplagt mulighed i køkkenet, men der er også mange andre. Du kan blandt andet dyrke chiliplanter og tomatplanter i din vindueskarm. Bare sikre dig, at det er en busktomat. De bliver nemlig ikke så høje og de er perfekte til at stå i vinduet. Der findes også mange andre planter der kan spises. En af dem er stedmorblomster. De vil pynte i en hver salat eller dessert samtidig med at de smager godt. Tallerkensmækker er en anden blomst, der med fordel kan spises.