elementmontage

Kan man gøre elementmontage reversibel?

Kan man gøre elementmontage reversibel?

editorial

Det er næsten noget af det mest irriterende, når man står og har sat noget sammen, som har taget den tid, som det nu gjorde, og man så tror, at man er færdig, men så opdager man, at noget er gjort forkert, at det skal ændres lidt – eller man må starte helt forfra.

I starten er man irriteret, fordi det føles som spildtid, men det er trods alt lærepenge, så når man lige er kølet lidt ned, så indser man også, at det trods alt er det bedste, at man får ændret den elementmontage, man har stået med, så det kommer i orden.

Det kan tage lidt tid, men ofte finder man ud af, at det er tanken om, at man skal gøre det, der er værre, end når man reelt skal foretage det, fordi nu er man ligesom i gang og ved, hvordan man skal gøre det.

Desuden ved man godt, at hvis man ikke gjorde det, så ville det være en torn i øjet på en, fordi man vidste, at det ikke ville holde særligt længe, andre ville påpege det, og det ville ramme en på ens faglige stolthed.

Men det er jo ikke alt elementmontage, man lige kan ændre retur eller starte forfra med.

Der er jo stor forskel på, om man lige kobler nogle ting sammen, men får sat det forkert i forhold til nogle mål, så man lige må rykke lidt om; eller man har at gøre med noget, der er svejset sammen og begravet ned i jorden.

Noget kan man måske nå at ændre, hvis man opdager det i tide, mens andre gange kan det simpelthen ikke ordnes på stedet med de materialer, man har ved hånden, så man simpelthen må starte helt forfra.

Som sagt kan det være træls, men man er trods alt nødt til at gå efter det bedste resultat.