beachvolleynet

Kan man lappe et beachvolleynet?

Kan man lappe et beachvolleynet?

editorial

Så skete det, som der måtte ske på et tidspunkt:

I er nede ved stranden og har sat det sædvanlige beachvolleynet op, som I har brugt så mange gange og ved uheld har skudt ind i utallige gange, for det handler jo om at få bolden over nettet, men det lykkes bare ikke hver gang.

Og så giver nettet efter.

I havde lidt set det komme, og det er ikke fordi, at det dratter sammen, men der er kommet et større hul i netmaskerne, end hvad der var tidligere.

Så kan I også se, at det bare er et spørgsmål om tid, inden der kommer til at komme flere og større huller, fordi nettet er medtaget flere steder – og I vil trods alt bruge nettet ordentligt uden at skulle være forsigtige.

Er det så til at lappe? Man kan jo forsøge at binde snorene sammen igen, hvis det er muligt, men det holder næppe længe.

beachvolleynet

Få dog fat i et nyt beachvolleynet, for pokker!

Det er måske muligt, at der er en af jer, eller I kender en, som der kan finde ud af at lappe nettet, så det ser bedre ud og kan holde lidt endnu, men som nævnt er sådan et lille hul også et tegn på, at det snart kommer til virkelig at gå ned ad bakke med det net.

Så selvom I kan fikse det, så vil det bare være et spørgsmål om tid, inden det går virkelig i stykker, og hvem gider spille volleyball og skulle være forsigtig udover det sædvanlige med, hvordan man bruger nettet?

Det bedste, I kan gøre, er sådan set at investere i et nyt beachvolleynet, og så meget koster det heller ikke.

I kan altid gemme det gamle som et minde, men som reservedele vil det næppe gå an.

Så er I klar til at spille ordentlig beachvolley igen!