Bilforhandler Køge

Køb brugt bil hos bilforhandler i Køge

Køb brugt bil hos bilforhandler i Køge

editorial

Når du er på markedet efter en ny bil, er der mange faktorer at tage hensyn til. En af de største beslutninger er, om du skal købe en ny eller brugt bil. Hver mulighed har sine egne fordele og ulemper, men generelt er det for mange mennesker et godt valg at købe en brugt bil.

Fordele ved at købe brugt bil

Her er nogle af de vigtigste fordele ved at købe en brugt bil:

1. Du kan få en meget bedre handel.

Nye biler mister op til 20 % af deres værdi, så snart de forlader forhandleren, så du betaler meget mere for en ny bil, end du ville gøre for en brugt bil i samme stand. Faktisk er den gennemsnitlige prisforskel mellem nye og brugte biler omkring 10.000 dollars.

Bilforhandler Køge

2. Du kan finde biler, der er næsten nye.

Brugte biler er ikke bare gamle smadderkasser – du kan finde biler, der kun er få år gamle og har et meget lavt kilometertal. Det betyder, at du kan få alle fordelene ved en ny bil (f.eks. garanti og producentens support) uden at betale den høje pris.

3. Der er mindre risiko for værdiforringelse.

En af de største risici ved at købe en ny bil er værdiforringelse – når værdien af din bil falder drastisk kort tid efter, at du har købt den. Med en brugt bil er denne risiko minimeret, fordi bilen allerede har mistet en del af sin værdi.

4. Du kan undgå dyre reparationer.

En helt ny bil vil sandsynligvis få flere problemer i de første par år end en brugt bil, simpelthen fordi den er nyere og har færre kilometer på bagen. Brugte biler har eksisteret i længere tid og har haft mere tid til at få fejl til at vise sig. Det betyder dog også, at der er større chance for at finde en pålidelig bil.

5. Du kan prøvekøre den, før du køber den.

Når du køber en ny bil, er du bundet til den farve og de funktioner, den leveres med – medmindre du vil betale ekstra for tilpasningsmuligheder. Med en brugt bil kan du derimod tage en prøvetur for at sikre dig, at alt fungerer korrekt, og at du er tryg ved at køre den. Dette er især vigtigt, hvis du ikke er bekendt med bilens mærke og model.

Find din bilforhandler i Køge på www.gunnerdue.dk.