Hundebur

Køb det bedste hundebur online

Køb det bedste hundebur online

editorial

Skal familien udvides med et nyt medlem – og skal det være et af den slags der går rundt på fire ben, logrer med halen og siger vov? Så bør I ikke gå ned på udstyr.

Allerede inden hunden kommer hjem til jer er det en god idé at få det vigtigste på plads. Hunden skal gerne have en god hundeseng, mad og vandskål i fornuftig kvalitet, solidt legetøj til aktivering og selvfølgelig sele og snor til gåturen. Og så bør du samtidig på forhånd anskaffe et solidt hundebur som passer til familiens bil.

Er et hundebur virkelig nødvendigt?

Som hundeejer med bil er det vigtigt med et hundebur hvis du planlægger at transportere Trofast i bilen – for eksempel i forbindelse med dyrlæge besøg eller udflugter.

image

Uanset hvor kort køreturen er vil det være særdeles uansvarligt at anbringe hunden i kabinen. En meget lille hund som for eksempel en Pomeranian, en Chihuahua eller lignende vil kunne sidde i en transportkasse som kan fastspændes ved hjælp af sikkerhedssele. Men en større hund kræver et hundebur i hvilket den kan opholde sig på sikker og forsvarlig vis.

En løs hund i bilen udgør en fare for din kørsel

Selv på en kort tur vil en ikke fastspændt hund i kabinen udgøre et risiko moment. Hunden kan være nok så velopdragen og rolig af sind – bliver den opskræmt, for eksempel på grund af en brat undvigemanøvre eller en lidt for hård opbremsning, kan den gå i panik. Og så kan du blive distraheret i din kørsel hvilket kan være til fare for såvel dig selv som for øvrige trafikanter.

Find gode og billige hundebur online

Derfor bør du investere i et hundebur til bilen på linje med andet hundeudstyr. Du kan finde gode og solide hundebure til lave priser i den online shop på Billige-Hundebur.com