Vinduespudserudstyr

Køb det rigtige vinduespudserudstyr

Køb det rigtige vinduespudserudstyr

editorial

Skal du have vasket dine vinduer, er det vigtigt, at du har det rigtige vinduespudserudstyr. Har du ikke lyst til at pudse dine egne vinduer, kan du selvfølgelig altid få en professionel vinduespudser til at pudse dem. De fleste får dem pudset 3-4 gange om året. 

Ønsker du selv at pudse dem er det vigtigt at du har det rigtige udstyr. Især hvis du vil have et resultat der minder om det en professionel vinduespudser leverer. For at det sker er det en god ide at du har følgende.

Vinduespudserudstyr

Valg af udstyr

For at kunne vaske dine vinduer korrekt, som en professionel vinduespudser er det vigtigt at du har det rigtig udstyr. 

Her er det vigtigt at du indenfor rimeligheden ikke vælger det billigste, for ellers bliver det aldrig godt. Det du skal bruge er en god skraber, en indvasker og gode brugte viskestykker, der ikke fnugger. Har du ikke lyst til at bruge penge på en indvasker, selvom det giver det bedste resultat, kan du i stedet bruge en svamp eller en blød børste.

Den rigtige blanding af vaskemiddel

Her er der flere muligheder, men en der ofte er brugt er 

 

  • 5 liter koldt vand
  • 1 spsk. opvaskemiddel
  • En halv hætte salmiakspiritus

 

Det er som regel billigere og bedre selv at lave sin egen vaskemiddel frem for at købe en færdiglavet. Da almindelig vand indeholder meget kalk og vil give striber på dine vinduer, kan du med fordel enten købe en flaske vand og bruge den eller også kan du vælge at bruge vand fra en regnvandstønde.

Er det ikke muligt kan du vælge at tilsætte en lille smule eddike i vandet i stedet. 

Er dine vinduer meget beskidte kan det være nødvendigt at vaske dem mere end en gang. Du kan med fordel samtidig vaske karmene og vinduesrammerne. Det giver et flottere resultat.