crosstrainer, tilbud, billig, udsalg

Køb din nye crosstrainer på udsalg

Køb din nye crosstrainer på udsalg

editorial

Har du endegyldigt opsagt dit trænings abonnement og dermed vinket farvel til de mange timer i fitness centeret? Så mangler du sikkert et sted hvor du kan holde dig i form. Her kan du med stor fordel overveje at opføre et fitnessrum i din bolig.

Med det rette udstyr vil du sagtens kunne opnå de samme resultater i et fitnessrum som i et professionelt fitness center – til en brøkdel af prisen, og inden for matriklens rammer.

Hvad skal jeg have i mit fitnessrum?

Hvis du ønsker at indrette det hjemlige fitnessrum på så hensigtsmæssig vis som muligt bør du sørge for at udnytte pladsen optimalt.

Dette kan du gøre ved at vælge versatilt udstyr som giver det maksimale udbytte. Du har for eksempel brug for en god trænings bænk og et sæt håndvægte i fornuftig kvalitet.

Dernæst skal du vælge en maskine som kan bruges til cardio, hvis du altså ikke foretrækker at varme op ved løb eller cykling i det fri. Og med mindre du har ubegrænset plads i dit fitnessrum bør du vælge en maskine som kan bruges til opvarmning af hele kroppen – som for eksempel en crosstrainer.

Hvad er fordelen ved at vælge en crosstrainer?

Der er op til flere fordele ved at vælge en crosstrainer frem for eksempelvis en romaskine, et løbebånd eller en motionscykel.

Først og fremmest er der plads hensynet. En crosstrainer fylder mindre end et løbebånd eller en romaskine.

I modsætning til en motionscykel træner du med en crosstrainer hele kroppen og ikke udelukkende ben og bagdel. Og i modsætning til et løbebånd vil crosstrainerens ellipseformede bevægelser skåne knæ og hofter således at du minimerer risikoen for skader.

Hvor kan jeg finde en billig crosstrainer?

Hos Tilbudskongen.dk finder du altid de bedste priser på fitness udstyr til hjemmebrug. Find din crosstrainer på Tilbudskongen.dk