Landbrugsdiesel

Køb godt ind med landbrugsdiesel, og opbevar det forskellige steder

Køb godt ind med landbrugsdiesel, og opbevar det forskellige steder

editorial

Hvis der er noget, som næsten kan få nærigpinde til at valfarte langt for at skaffe det billigt, så er det prisen på benzin og diesel.

Det ender næsten med at få den modsatte effekt, fordi man netop ender med at bruge den samme mængde benzin på at køre efter det, som man sparer per liter ved at tanke op et lidt billigere sted.

Derfor er det også smart, når man nogle gange kan få den slags leveret til døren.

Men hvis der er noget, som man godt kan blive enige om, så er det, at prisen på brændstof var billigere i gamle dage – og prisen ser blot ud til at styrte opad, hvor man tidligere grinede ad, at prisskiltene skulle udskiftes til at have priser på over 10 kroner literen, så er det nu en realitet end undtagelsen, at det sker.

Vi så det tidligere, at olien var begrænset, og med fremtiden så kommer man nok også til at skulle leve med en lille beholdning, og det får prisen til at stige.

Det er lidt okay at hamstre på den slags brændstof

Det drejer sig jo altid om udbud og efterspørgsel, hvorfor man blandt andet vil kunne se, at landbrugsdiesel prisen vil stige, fordi der med stor sandsynlighed kommer til at være mindre af den i fremtiden.

Var du også klar over, at man faktisk havde el-biler i gamle dage, men at det var brændstofbilen, der vandt det kapløb dengang. Det er ved at ændre sig, for vi har ikke uendelige ressourcer af den olie.

Og vi overgår da også langsomt til at have maskiner, der heller ikke skal køre på olie, men de bliver nok dyre at anskaffe sig i fremtiden, hvorfor man må nøjes med de gamle maskiner.

Og de skal netop køre på landbrugsdiesel, og siden priser stiger, så kan man lige så godt hamstre nu og få nok af den, når den er billig. Og arbejder man med landbrug, så burde man også have rigeligt med plads til at opbevare den.