e cigaret startpakke

Kom godt i gang med at vape - køb en e cigaret startpakke

Kom godt i gang med at vape - køb en e cigaret startpakke

editorial

Hvis du overvejer at holde op med at ryge, er det først og fremmest at sige tillykke. Du er i færd med at lægge en grim og dyr vane på hylden – og det vil dit fremtidige jeg takke dig for!

Du kan med fordel vælge at lette overgangen fra ryger til ex ryger med en e cigaret. På den måde kan du stadig tage en rygepause sammen med dine kolleger på arbejdet eller vennerne ved de festlige lejligheder samtidig med at du gradvist trapper ud af den ækle vane. Og til det formål kan du anskaffe dig en e cigaret startpakke.

Hvad indeholder en e cigaret startpakke fra Go Smoke?

En e cigaret startpakke indeholder alle de redskaber du skal bruge for at komme godt i gang med at vape. I din e cigaret startpakke finder du, foruden din e cigaret, typisk en eller to coils, USB kabel til opladning af batteriet samt diverse reservedele til din e cigaret.

Der ud over følger der en bruger manual med som det anbefales at du læser grundigt inden du giver dig i kast med at dampe på din nye e cigaret. Go Smoke er leveringsdygtig i e cigaretter fra brands så som Joytech, Eleaf, Aspire, VooPoo og Smok I-Priv. Samtlige producenter borger for de høje standarder når det handler om såvel produktets kvalitet som om sikkerheden.

Alle produkter, du finder hos Go Smoke, er godkendte af relevante myndigheder i Danmark og lever således op til alle gældende krav og regulativer. Derfor kan du være helt sikker på at din e cigaret startpakke er sikker og tryg at anvende – så længe du følger anvisningerne i den medfølgende bruger manual.

Hos Go Smoke finder du foruden e cigaretter og startpakker også et bredt udvalg af e væske og øvrigt tilbehør til din e cigaret startpakke – se det hele på Gosmoke.dk