økologisk te

Kom helt ned i gear med en lækker kop økologisk te

Kom helt ned i gear med en lækker kop økologisk te

editorial

Der er ikke noget, som kan give ro efter en lang arbejdsdag som en kop økologisk te. Det varmer og giver en følelse af ro, som ellers kan være svær at finde i vores moderne hverdag.

Mange af os har så travlt og prioriterer andre ting, sådan at vi glemmer at tage små øjeblikke til os selv. Men det er vigtigt, at man husker den slags pauser, så man ikke får brændt sig selv helt ud.

Og i modsætning til, hvad de fleste tror, kræver det ikke meget at tage tid til sig selv. En kop varm te og en hyggelig bog om aftenen kan være nok til, at man får ro på systemet og sover bedre om natten.

Økologisk te giver mange fordele

Mange slutter dagen af med en kop varm kaffe, men når det kommer til at slappe af og være god ved kroppen, er en kop økologisk te mange gange den bedste løsning.

De fleste slags te har nemlig ikke noget eller meget lidt koffein i sig, hvilket betyder, at det ikke forstyrrer nattesøvnen på samme vis.

Samtidig indeholder te mange gode stoffer, blandt andet antioxidanter, som er med til at styrke immunforsvaret.

Det gælder ikke mindst ved netop økologisk te, som er helt fri for pesticidrester og andre uønskede indholdsstoffer.

Derfor kan det være, at du skal overveje at udskifte den daglige kop kaffe med økologisk te.

Find din personlige favorit

Det skønne ved te er, at det findes i uanede varianter og udgaver. Ikke alene kan du vælge imellem grøn, sort og hvid te, men du kan også prøve dig frem blandt forskellige smage for at finde netop din favorit.

Derfor kan du være sikker på, at der er en økologisk te for alle. Klik ind på nordic-tea.dk/oekologisk-te-59/ for at se hele det store udvalg af økologisk te.