el løbehjul

Kom let omkring i specielt byområder med et elløbehjul

Kom let omkring i specielt byområder med et elløbehjul

editorial

Den her artikel tager udgangspunkt, at man har sin vanlige gang i en af de større byer i Danmark – eller sådan set også udlandet – men pointerne og metoderne kan man sådan set også overføre til andre steder i landet, hvor der ikke er lang afstand mellem de forskellige ting, man skal frem og tilbage mellem.

For det giver ikke så meget mening med brugen af el løbehjul, hvis man skal rejse langt hver dag – så kan det bedre svare sig, at man tager el-løbehjulet med, hvor man skal hen, så man kan bruge det på de korte afstande, når man er kommet frem.

Men angående de store byer så har enhver, der har prøvet at køre rundt sådan et sted, oplevet, hvordan man dårligt kan komme til at køre rundt, parkere og så videre.

Desuden er det tæt på, at man “klipper” en cyklist, og mens ens bil holder i tomgang, er man jo ved at forurene området.

El-løbehjulet får dig let og elegant rundt i byerne

Så er det bedre, at man tager den offentlige trafik, for man kan være flere, der bliver transporteret rundt, så man forurener mindre.

Men det er ikke altid lige belejligt, at den offentlige transport kører, så man ender med at skulle vente, når man har travlt – og nogle gange kører der slet ikke noget!

Cyklen er nok noget af det bedste, man kan bruge i den sammenhæng, men endnu smartere er det med et el løbehjul, fordi man lettere kan komme omkring, dreje sig og smyge sig rundt, ind og ud af smalle gyder og gader, hvor det ellers ville være svært at komme omkring med sin cykel.

Og så er det samtidig en måde, hvor man stort set ikke forurener, og løbehjulet fylder slet heller ikke så meget, som en cykel gør.