kiropraktor frederiksberg

Kom smerter og stivhed i kroppen til livs hos din kiropraktor på Frederiksberg

Kom smerter og stivhed i kroppen til livs hos din kiropraktor på Frederiksberg

editorial

Døjer du ofte med smerter i nakken eller i ryggen, og forhindrer den medfølgende stivhed og hovedpine dig i at fungere ordentligt i hverdagen? Så kan du med stor sandsynlighed få glæde af kiropraktor behandling.

Hos en dygtig kiropraktor vil du kunne få løsnet de låste led og justeret de skævheder som kan være opstået i din krop på grund af dine spændinger. Når en kiropraktor har haft fat i dig vil du mærke nærmest øjeblikkelig lindring. Og sørger du for at komme af sted til kiropraktor på regelmæssig basis vil du kunne minimere ubehag såvel som højne din bevægelighed.

Hvor kan jeg finde en dygtig kiropraktor på Frederiksberg?

Leder du efter en behandler som udøver kiropraktik på Frederiksberg kan du trygt kontakte Kiropraktisk Klinik ved Geoffrey B. Dauscha. Geoffrey B. Dauscha har gennem de seneste mere end fyrre år fungeret som selvstændig kiropraktor med egen klinik på Frederiksberg og har således lang erfaring med kiropraktisk behandling af alle typer problemer.

Hos Kiropraktisk Klinik behandles alle former for lidelser som hidrører fra bevæge apparatet, leddene og rygsøjlen. Det være sig for eksempel hold i nakken eller i ryggen, spændinger og smerter over lænden eller i nakke og skuldre, eller problemer opstået som følge af gamle skader fra ulykker eller sports udøvelse.

Du er i sikre og trygge hænder hos Geoffrey B. Dauscha, som er uddannet fra Canadian Memorial Chiropractic College i Toronto, Canada, og løbende holder sine kompetencer ved lige gennem efteruddannelse og kurser. Kiropraktisk Klinik samarbejder desuden med en lang række andre behandlere som for eksempel fysioterapeuter, osteopater, massører, zoneterapeuter, ergoterapeuter, afspændings pædagoger og lignende. Det betyder at du altid kan blive henvist til en alternativ behandler, skulle kiropraktik ikke være noget for dig.

Du kan booke tid til en indledende konsultation hos Geoffrey B. Dauscha via Kiropraktisk Kliniks hjemmeside dauscha-kiropraktor.dk