Rådgivende Ingeniører

Konsulter altid nogle rådgivende ingeniører!

Konsulter altid nogle rådgivende ingeniører!

editorial

Man har sådan set bare lyst til at kaste sig ud i et projekt, som man har sat sig for, og det kan være alt fra et større hobbyprojekt, hvor man har arbejdet med noget i metalsløjd i ens værksted i fritiden, som man regner med kan blive til en opfindelse, man kan tage patent på – eller man er helt ude i sådan noget som ejendomsinvesteringer, hvor man skal have opført nogle huse et sted. Man har kapitalen, markedsforståelse og alle de andre ting til, hvordan man skal komme videre med projektet, men man mangler måske den konkrete viden.

Det er ligesom med politikere, der gerne vil have gennemført en politik, men de er trods alt kun folkevalgte for at repræsentere os, så de skal ikke bare have opbakning til deres projekt, de bliver også nødt til at rådføre sig med eksperterne, om projektet er realistisk, og hvad man eventuelt skal dreje på af knapper, for at kan kan realisere det.

Rådgivende ingeniører kan hjælpe dig med at undgå mange fejl

Selvfølgelig driver passionen værket, men man må også nogle gange være realistisk, om noget kan lade sig gøre, og selvom inspirationen, evnerne og værktøjet er der til det, så er det jo ikke sikkert, at det rent faktisk kan lade sig gøre i sidste evne.

Det handler måske ikke alene om, hvorvidt man har forstanden på at regne sig frem til, om det er muligt fra teori til praksis, men også om alle leddene undervejs i processen er mulige at få til at se dagens lys.

Derfor skal man ikke hive fat i de eksperter i form af rådgivende ingeniører, når man er ved at nå til slutningen eller som sådan bare en enkelt gang undervejs i ens tankebane: man skal rådføre sig med dem hele rejsen igennem, da de kan hjælp en til at undgå mange faldgruber.