koteletter i fad

Koteletter i fad - velsmagende aftensmad til dig og din familie i hverdagen

Koteletter i fad - velsmagende aftensmad til dig og din familie i hverdagen

editorial

De lækreste og mest velsmagende retter er ikke altid de mest komplicerede at fremstille. Et eksempel på en super lækker middagsret, som du kan lave i løbet af nul komma fem, er den danske klassiker koteletter i fad.

Koteletter i fad – et nemt og velsmagende middagsmåltid

Langt de fleste – børn såvel som voksne – som har sat tænderne i en veltilberedt omgang koteletter i fad, kan skrive under på, at denne ret får tænderne til at løbe i vand. Hvis du vælger svinekød af høj kvalitet, når du laver koteletter i fad, vil resultatet blive møre og saftige koteletter i en sovs fuld af smags nuancer og med en lækker konsistens. Koteletter i fad kan serveres med kartoffelmos og eventuel garniture, for eksempel i form af fine ærter eller grønne bønner. Og så har du mulighed for at sætte dit eget personlige præg på koteletter i fad. Med små variationer i grund opskriften kan du give den velsmagende ret din helt egen signatur, og dermed gøre den til din egen.

Billig aftensmad til hele familien med koteletter i fad

Den næste gode nyhed omkring koteletter i fad er, at det ikke alene er et velsmagende og nærende aftensmåltid, som er nemt og lave, og som de fleste kan lide. Koteletter i fad er også billigt at fremstille. De ingredienser, du skal bruge , er til at skaffe i et hvilket som helst supermarked – og tilmed i den prisvenlige ende. Det drejer sig om olie, løg, champignoner, gul peberfrugt, grøn peberfrugt, grøntsagsbouillon, tomatpure, paprika, fløde, hvedemel, salt og peber (og så selvfølgelig hvad du selv vælger at tilføje). Du skal ikke bruge noget specielt køkken udstyr, ud over hvad man normalt finder i et helt almindeligt køkken – en god pande, en standard ovn, og et ildfast fad.

Du kan finde den fulde opskrift på koteletter i fad på hjemmesiden dk-kogebogen.dk