krykker

Krykker er ingen skam at eje

Krykker er ingen skam at eje

editorial

Der findes mange vittigheder, vister, jokes og limericks og det at gå med krykker, fordi det har en lidt mere uheldig konnotation, end en stok har – hvis man da ikke er ude at skulle bruge krykker til brug efter en ulykke, hvor man skal genoptrænes. Så er det helt acceptabelt.

Men krykker, der også kendes som krykkestokker, til ældre og/eller gangbesværede personer er noget, man griner lidt ad og peger fingre ad.

Det er der ingen grund til, for når man tilvælger Krykker, så vælger man også livet fremfor at stagnere og acceptere, at man ikke længe kan befærde sig ordentligt med bentøjet alene. 

Nogle personer er måske lidt vigende, ja, ligefrem stædige ved tanken om at skulle overgå til at bruge krykker, fordi de ser det som en falliterklæring, at de nu aldrig kan gå ordentligt alene mere.

De mennesker burdes dog hyldes, fordi de stadigvæk vil livet og komme ud at røre sig, som er sundt, uanset hvilken alder man befinder sig i.

Man behøver jo ikke være bundet til brugen af krykker resten af ens liv, bare fordi man har investeret i sådan et par eller nogle flere af slagsen, da der findes mange forskellige til forskellige typer af mennesker og behov.

Krykkerne kan være til brug i visse situationer, eller hvis man oplever dage, hvor benene ikke vil, som de ellers plejer at fungere.

Det er en sejr, at man vælger krykkerne til, som der intet nedladende er ved, selvom man ikke har brug for dem efter en ulykke, men måske skal supplere tilværelsen med dem resten af livet.

Moderne krykker er heller ikke iøjnefaldende på samme måde, som de kunne tendere at være før i tiden. Krykkerne vil passe sammen med den givne person og give støtte til mange forskellige situationer.

Får den rette støtte med krykker, så du kan få førligheden tilbage i livet.