kursuslokaler og konferencecenter

Kursuslokaler og konferencecenter i skønne omgivelser

Kursuslokaler og konferencecenter i skønne omgivelser

editorial

Leder du efter et kursus og konference center, som egner sig til afholdelse af længere møder med mange gæster, foredrag, seminarer, kurser og lignende? Skal dit kursus og konference center helst ligge centralt placeret – gerne i naturskønne og inspirerende omgivelser? Og må der gerne være mulighed for såvel bespisning som for overnatning for dine deltagere, således at de ikke skal bekymre sig om hvorledes de mon skal komme hjem?

Så er det oplagt at vælge Sandbjerg Gods – et af de smukkeste og skønnest beliggende kursus og konference centre i Danmark.

Hvorfor skal jeg vælge Sandbjerg Gods til afholdelse af kursus eller konference?

Sandbjerg Gods er meget andet og mere end smukke, historiske bygninger, som fremstår utroligt vel bevarede. Det flotte gods, som i forrige århundrede kom under Århus Universitets administration, er et af de mest veludstyrede kursus og konference centre i hele landet.

Godset bliver løbende vedligeholdt med respekt for de gamle bygninger og deres unikke, historiske tilsnit, hvilket betyder, at du og dine gæster kan få et lækker oplevelse samtidig med afholdelse af dit seminar eller dit møde. På Sandbjerg Gods finder du mødelokaler, auditorier og konference rum i alle størrelser og udformninger, med plads til mange eller få deltagere. I hvert eneste rum finder du selvfølgelig det nyest AV udstyr samt hurtig internet adgang via wifi.

Tjek ind på Sandbjerg Gods, og bliv der natten over

Skal dit kursus strække sig over flere dage, eller har du deltagere, som kommer langvejs fra, kan du med fordel booke en af de 105 sengepladser, fordelt på de 74 værelser som Sandbjerg Gods råder over. Værelserne fremstår lækre og velholdte, med en høj rengørings standard og tilsvarende service og forplejning. Spisning foregå i godsets regi, og du kan selv vælge fra cafeens kort, hvorledes du ønsker at bespise dine gæster.

Book plads allerede nu på https://www.sandbjerg.dk/da/m%C3%B8de-konference