vin

Kvalitets vin til julekurven - find den online

Kvalitets vin til julekurven - find den online

editorial

Står du for at skulle afholde en større fest eller reception – for eksempel firmaets årlige grill fest for medarbejdere, leverandører og andre interessenter, en julefrokost, eller bare en udvidet fredagsbar? Så skal der nok vin på bordet. Og selv om du måske ikke synes, der skal være nogen smalle steder, er der ingen grund til at betale overpris for vin. Især ikke, når du kan få kvalitets vin til aldeles rimelige priser hos Winther Vin – og det ikke kun til firmafesten.

Firmavin til julegaver hos Winther Vin

Leder du efter den helt rigtige vin til at putte i dine medarbejderes julekurve – men er du i tvivl om, hvad der vil falde i deres smag? Så var det måske en idé lade dem være med til at vælge. Du kan for eksempel arrangere en lækker vinsmagning efter fyraften, som en lidt mere luksuriøs erstatning for den sædvanlige fyraftensbajer. Og så kan du nemmere pejle dig ind på, hvad medarbejderne kan lide. Winther Vin kigger gerne forbi din virksomhed og arrangerer din vinsmagning, med eller uden mad eller snacks som tilbehør til de våde varer.

Er din virksomhed lidt udfordret på lokaler, er der også mulighed for, at smagningen kan blive afholdt i Winther Vins fysiske butik i Birkerød – det er helt op til dig. Du vil naturligvis blive præsenteret for et godt tilbud på de udvalgte vine, så du i god tid kan købe vin ind til julegaver og firmagaver til kunder og samarbejdspartnere. Og er du ikke selv i stand til at sammensætte årets julekurv, kan Winther Vin også hjælpe dig med denne opgave. Du finder nemlig ikke udelukkende vin hos Winther Vin – butikken indeholder også et velassorteret udvalg af lakrids, chokolade, snacks og diverse delikatesser, som kan komme med i kurvene efter ønske. Læs mere på https://www.winthervin.dk/