Gulvsliber Risskov

Lad din gulvsliber i Risskov give trægulvet nyt liv

Lad din gulvsliber i Risskov give trægulvet nyt liv

editorial

Når du vælger at bosætte dig med din familie i Århus bydelen Risskov, er det sikkert ud fra et ønske om at bo i et fredeligt og naturskønt område og samtidig have kort til den store by. Og disse ønsker får du til fulde opfyldt i Risskov.

Risskov byder på såvel skov og strand som på adgang til diverse hoved trafikårer som bus station med regelmæssige afgange direkte til Århus og andre større byer. Samtidig kan dine børn glæde sig over et stort udvalg af lokale vuggestuer, børnehaver, skoler og ungdoms uddannelser, og selvfølgelig et bredt udvalg af tilbud om kultur og fritids aktiviteter.

De fleste familier, som flytter til Risskov, bliver boende i kvarteret i mange år. Hvis dette også er din hensigt, er det en god idé at forberede din nye bolig herpå med en grundig istandsættelse.

Få lokal assistance til renovering af bolig i Risskov

Det er ikke sikkert, at huset eller lejligheden i Risskov har brug for den helt store omgang i form af total renovering. Det er dog altid tilrådeligt at gennemføre tiltag så som indvendig maling og afslibning af gulve såvel som hovedrengøring af køkken og badeværelse forud for indflytning. På den måde kan man så godt som udradere samtlige spor af forrige beboer, og dermed komme tættere på at gøre boligen til et hjem.

Du kan med fordel benytte dig af lokale håndværker firmaer som for eksempel malere og gulvslibere. I Risskov finder du blandt andet Gulvkanonen, som formedelst ganske fordelagtige priser kan være dig behjælpelig med effektiv gulvafslibning og efterbehandling af boligens trægulve. Du bør altid udføre gulvafslibning og efterbehandling som noget af det første, og således undgå at slibestøv sætter sig fast i de nymalede vægge.

Kontakt Gulvkanonen via hjemmesiden Gulvkanonen.dk og få en snak om dit behov for gulvafslibning i Risskov.