blikkenslager

Lad dine batterier op i spa-omgivelser i eget hjem

Lad dine batterier op i spa-omgivelser i eget hjem

editorial

Badeværelset er blevet et af de rum i hjemmet vi tildeler ekstra opmærksomhed, når der skal renoveres. I dit baderum bruger du mere tid, end du måske lige tænker over – og det er desuden det første rum, du besøger når du har slået øjnene op, ligesom det er det sidste rum du runder inden du kravler under dynen.

Før i tiden var det ikke andet og mere end et sted, hvor du blot skulle “ordne, hvad der ordnes skulle” – men idag er det et sted, hvor vi potentielt kan finde en sjælden ro til at genoplade i en travl hverdag. Her er der mulighed for velvære til både krop og sind, hvorfor det giver god mening at prioritere lidt ekstra tid og sætte lidt ekstra penge af, når nye elementer skal vælges og installeres, og tilbehør vælges.

Der er få ting, der er bedre og mere energigivende end et dejligt bad – mange tænker måske, at det er nødvendigt at have et badekar for at få den optimale “spa-oplevelse”, men det er faktisk slet ikke nødvendigt. Idag findes der så mange muligheder når du skal vælge brusesystemer, og med en ekstra lækker niche og bruser kan du sagtens opnå den eftertragtede wellness-feeling.

Vil du have en særlig oplevelse, start da med at lede efter et brusesystem, hvor hånd,- og hovedbruser samt termostat kongruerer med både designet og funktionsdygtigteden. Det skal være smukt og skulpturelt at se på, men naturligvis også fungere i praksis. Hos Øens Blikkenslager finder du rigtig mange gode bud herpå, og det til gode og konkurrencedygtige priser. Skal dit brusehoved være klassisk eller moderne? Du bestemmer! For en bruser er ikke længere “bare en bruser”. Der udvikles og forskes hele tiden, og der findes nu om dage et bredt sortiment der tilbyder eksempelvis forskellige spraymønstre; store dråber, bløde stråler eller en hård strøm, der kan massere ømme muskler og led – og sidst, men ikke mindst skal du naturligvis have den vandbesparende teknologi in mente! Her er rigtig mange penge at spare, og det er særdeles hensigtsmæssigt for vores i forvejen ekstremt pressede klode.

Så besøg Øens Blikkenslager idag, og lad dig inspirere – tag endelig kontakt ved spørgsmål, et dygtigt og erfarent team sidder altid klar til at hjælpe!