Webhotel

Læg din hjemmeside på et billigt webhotel

Læg din hjemmeside på et billigt webhotel

editorial

Skal virksomhedens hjemmeside eller webshop snart i luften? Så skal du ud og finde et passende webhotel.

Find den bedste og billigste webhotel løsning til din hjemmeside

Der er ingen grund til at betale for produkter og ydelser man ikke har brug for. Dette gælder også når man skal vælge webhotel. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i de enkelte udbyderes tilbud.

De fleste udbydere af webhosting løsninger kan tilbyde tre til fire webhotel pakker som hver især retter sig imod forskellig typer websites. Du kan således selv vælge hvor høj en kapacitet dit nye webhotel skal have.

De mindste – og billigste – webhotel pakker kan koste helt ned til under ti kroner per måned og er fint i stand til at understøtte et mindre website med få undersider. Er du således ikke afhængig af voldsom trafik og heftig interaktion på dit website vil du med stor sandsynlighed fin kunne nøjes med en sådan løsning.

De mest omfattende webhotel pakker hedder som regel noget med enten Entreprise eller Pro, og tilbyder typisk maksimal båndbredde og hukommelse på serveren samt ekstra services så som personlig telefon support. Selv når du vælger et billigt webhotel vil du altid kunne opgradere, skulle dine behov ændre sig.

En webhotel løsning hos en af de mest velrenommerede udbydere er således baseret på et fleksibelt aftale grundlag og vil vise sig at være yderst fordelagtig for dig. Du vil tilmed få mulighed for nemt og hurtigt at installere et cms (Content Management System) efter eget valg ved hjælp af one click installation.

Det drejer sig om open source cms’er så som Joomla, Drupal eller WordPress, med hvilke det er nemt at bygge ne hjemmeside, eller Magento og Shopify som er ideelle hvis du ønsker dig en webshop.

Læs mere om webhoteller i Danmark på https://webhotel-guiden.dk/.