gulvfliser

Læg noget over de gulvfliser

Læg noget over de gulvfliser

editorial

Det er ikke i alle rum, hvor man har brug for at lægge noget over de gulvfliser, men det kan være nødvendigt at gøre på nogle områder, hvor man har gulvfliser.

Man skal jo heller ikke dække alle gulvfliserne til, medmindre de er grimme, men hvis man nu har fået nogle lagt, som man har købt fra https://gastrogarden.dk/hus-og-have/gulvbelaegning/klinker-fliser/ , så vil man nok gerne vise dem frem.

Men antag så for eksempel, at hunden gerne vil have et sted at sove, hvor den måske er vant til at gøre det på et tæppe eller en måtte; så er man jo nødt til at lægge den frem på fliserne, så hunden kan sove her.

Det kan også være, man har nogle møbler, som der ellers ville stå direkte på fliserne, der kunne ridse dem, eller som møblerne ville glide på, hvor man normalt ville sætte filtdutter under disse, men det kan også se pænt ud at lægge et gulvtæppe under stolene og bordene ved spisebordet eller under sofabordet ved sofarækken.

Det kan være i samme stil som fliserne, eller man kan vælge et i kontrast dertil.

Flere grunde til at lægge noget på gulvfliserne

Dog er det specielt godt at have noget liggende på gulvfliserne ude på badeværelset, for det er skam godt og flot at bruge gulvfliser her, men de er også glatte, når man lige kommer ud af badet, hvorfor man bør have en gulvmåtte her eller udlægge noget slidstærkt materiale, som man kan træde ud på.

Det er også rart at have sådan en måtte ved badeværelsesspejlet eller henne ved toiletkummen, så man kan varme fødderne imens.

Skulle det gå hen at blive alt for koldt på de gulvfliser, så kan man jo tag sutsko på, men ellers var det måske også værd at overveje gulvvarme under fliserne i nogle af rummene.