kørekort

Lær' at køre bil: hurtigt, let og sjovt!

Lær' at køre bil: hurtigt, let og sjovt!

editorial

Du kan måske forestille dig følelsen: du kan, lige efter mange timers sved og nervøsitet sætte dig ind på førersiden af bilen, dreje nøgle om og trykke speederen i bund. At køre bil er en stor fornøjelse, men at få lov til at køre i bil kan være en lang og hård proces. Hos 1driver.dk gør de processen, der er i at tage et kørekort både let, nem og sjov.    

Virksomheden har hjemme i Horsens by, hvor de underviser nye kørere i teori om tirsdagen eller om onsdagen. De slår sig på at være den mest moderne køreskole i Horsens.

De sender dig en mail inden hver undervisningsgang ud over elektroniske lektionsplaner, så det bliver let og hurtigt for dig at finde rundt i og huske, hvornår din næste køretime ligger og hvornår du skal på glatbane eller på motorvej.

Derudover benytter de online værktøjer til undervisningen i teori, der viser billeder, film og streetviews, så teoriundervisningen bliver næsten ligesom at være ude på vejene selv. Med i prisen adgang til online teoriundervisning, så du kan opfriske og øve dig i teorien imellem hver undervisningsgang, samt tage online tests, der minder om dem du vil få til prøven. På den måde kan du ikke andet end at blive godt klædt på til din tid på vejene.

Har du taget kørekortet for lang tid siden, men føler dig ikke helt opdateret på hverken trafikregler eller bilens tekniske sider har 1driver.dk også en lang række kurser, der genopfrisker, gentager og opdaterer den undervisning som du har modtaget. Kurserne kan du tage online, så det er både let, fleksibelt og hurtigt!

Uanset hvad du har brug for eller hvad du har lyst til, har 1driver.dk et program og et kursus, som lærer dig præcis dét du har lyst til og har behov for. Se alle deres kurser her: https://www.1driver.dk/