lær dansk

Lær dansk - små hold eller eneundervisning

Lær dansk - små hold eller eneundervisning

editorial

Har du brug for at lære dansk? Eller har du brug for at lære bedre dansk end dit nuværende? Der kan være mange grunde til, at du vil forbedre dit danske sprog, men én ting er sikkert. Når du investerer i at lære bedre dansk, vil det forbedre dine muligheder på arbejdsmarkedet og muligvis også i din sociale omgang med andre danskere, da du nemmere vil blive forstået.

Forøget selvtillid med bedre dansk

Din selvtillid vil også blive større, og med fornyet selvtillid vil du ikke holde dig tilbage med at kommunikere, fordi du er usikker på sproget, og det bringer dig i den gode cirkel, hvor du dermed udfordrer dig selv til at tale endnu mere dansk og bliver bedre. Du vil automatisk kunne sætte dig bedre ind i dansk kultur via læsning osv.

Lær dansk på Studyhouse-FEGU

Måske taler du forståeligt dansk og føler dig ikke misforstået, men vil forbedre det grammatiske, så du også formulerer dig korrekt og skriver korrekt dansk. Lær dansk på Studyhouse-FEGU i Hellerup, der giver dig mulighed for at vælge det, du har brug for. De har individuel tilpasset undervisning. Du kan forvente:

– Øget selvtillid
– Hurtige fremskridt
– Styrket koncentration  

De deler undervisningen op i tre. Du kan enten komme på et lille hold med kun 3-5 elever, med individuel undervisning af hver elev for 195 kr. per lektion. Små hold af 2 elever til 300 kr. per lektion. Eller eneundervisning til 485 kr., der varer 55 min. 

Du kan komme forholdvis hurtigt til – normalt den følgende uge, når du melder dig til. 

Studyhouse-FEGU Hellerup blev etableret i 1994 som FEGU i Nørrebro, ledet af René Steffensen. Han var også med til etableringen 1979-82 af den første FEGU i Ravnsborggade. 

FEGU’s lærere arbejder med elevens forståelse af stoffet, dvs. forståelsen af ord og udtryk. De skal også tage udgangspunkt i elevens forudsætninger og bruger nye metoder og fremgangsmåder til at hjælpe eleven. Undervisningen skal ikke være for teoretisk, og det hjælper de eleven til selv at lære at håndtere.