fliselægning

Lav fliselægning i Farum

Lav fliselægning i Farum

editorial

Alt du skal vide om fliser

Fliselægning i Farum behøves ikke nødvendigvis at være så svært, som det lyder. Så længe du sætter dig ordentligt ind i tingene, kan det sagtens lade sig gøre, at ligge nogle flotte fliser. Et godt bud på dette kunne for eksempel være hvis du skal ligge fliser på din terrasse – måske har du metoden til det, men er i tvivl om, hvordan du lige skal gøre det på den helt rigtige måde … eller om det overhovedet er det rigtige at ligge fliser.

Jamen så kan vejen være at følge dette overblik over fordele og ulemper og gode tips og tricks. Selvfølgelig vil der også være en masse andet, der skal være styr på det, men det er en god start at starte med disse nedenstående råd.

Fordele ved fliselægning

Når man ligger fliselægning i for eksempel indkørslen og vælger sten, kan det være en god idé at overveje dens levetid: Længe. Sten holder længe og er pæne og relativt skridsikre. Det betyder, at du får en pæn indkørsel i lang tid.

Hvis du ligger fliser i et bad, er der også den fordel, at du hurtigt kan lave et flot og anderledes mønster, hvis det er det, du ønsker. Det er nemt at fifle lidt med farverne og gøre det hele en lille smule kreativt. 

Ulemper ved fliselægning 

Ulemperne er der desværre også nogle af. Når det kommer til indkørslen, er den største ulempe nok det mest irriterende ved at føre have og hus: Ukrudt. Det elsker at ligge sig iblandt stenene og gemme sig i varmen. Kan være forfærdeligt at få væk igen og tager en krig.

En ulempe ved fliselægning i badet, er at træ giver sig. Det vil sige, hvis bunden er lavet af træ på badeværelset og det giver sig, vil alle dine fliser også give sig automatisk.