jukebox

Lej en jukebox til din næste fest

Lej en jukebox til din næste fest

editorial

Skal du holde fest, og har du styr på lokaler, mad, drikke og oppyntning – men mangler du lige musikken? Er dine selskabs lokaler eller kantinen på arbejdet ikke udstyret med hverken højttalere, forstærker eller et musikanlæg, og er du totalt i vildrede desangående? Så kan du med fordel tjekke dine muligheder for at leje en smart jukebox som inkluderer hele molevitten plus musik.

Det kan nemlig med en jukebox sagtens lade sig gøre at få både højttalere, forstærker og afspilnings mulighed i eet. Og samtidig vil en jukebox ofte indeholde mange andre spændende feature så som music minus one akkompagnement eller karaoke anlæg.

Hvor kan jeg leje en moderne og funktionel jukebox til min fest?

Hos Jukebox Fyn kan du leje jukeboxes i flere forskellige størrelser og udformninger alt efter ønske og behov. Uanset om du står for at skulle afholde en tema fest – for eksempel en tresser eller halvtredser fest – eller om du skal bruge musik til brylluppet, konfirmationen eller firmaets årlige julefrokost, kan du finde en jukebox hos Jukebox Fyn som passer til festens behov.

Når du lejer en jukebox bør du først og fremmest tage hensyn til lokalets størrelse og antallet af deltagere i festlighederne. Er der tale om en større sal og mange gæster, kan det være nødvendigt med ekstra højttaler kapacitet for at kunne spille rummet op. Måske har du brug for at kunne sætte en grænse for hvor højt der kan skrues op for volumen på din jukebox – og så skal du gå efter en jukebox med indbygget limiter.

Hvad kan en jukebox?

Når du vælger at leje jukebox til fest hos Jukebox Fyn, kan du vælge imellem forskellige typer. Nogle jukeboxes har mulighed for at fungere som akkompagnement til omdelte sange, mens andre har indbygget udtag til eksempelvis tilslutning af laptop, tablet eller smartphone. Du kan se alle modellerne på https://www.jukeboxfyn.dk