barfodssko kvinder

Måder at transportere ens barfodssko rundt som kvinde

Måder at transportere ens barfodssko rundt som kvinde

editorial

Det er en god investering, man har lavet sig, når man har fået sig nogle barfodssko, da der er mange fordele ved at bruge dem, og man tydeligt kan mærke forskellen ved at have dem på, end når man bruger andre almindelige sko.

Men det er ikke alle steder, at man lige kan bruge den slags fodtøj helt uhæmmet. Det kan være, at de ikke lige passer til situationen, at underlaget ikke duer til det, at man skal have sikkerhedssko på, eller man slet ikke må have sko på et sted.

Så kan man være irriteret over dette, men samtidig følger man jo gerne reglerne for, hvordan det er med fodtøj det givne sted – og så ser man bare frem til, at man kan få ens elskede barfodssko på.

I andre tilfælde er man måske ude at rejse, hvor man gerne vil have de sko med. Så hvordan har man lige de sko nemmest med sig?

Gør det behændigt at rejse med dine barfodssko

Det er jo ret så nemt, hvis ens barfodssko er helt nye, så de ikke sviner, men når de først er blevet brugt lidt, så kan de godt have pådraget sig lidt skidt, og man bemærker det måske ikke lige hver gang, og man har ikke tid til at fjerne det.

Således kan man derefter ikke bare smide dem i ens håndtaske eller anden taske og have med direkte. Man bør måske pakke dem ind i en pose.

Skal man ud at rejse langt, så kan man benytte samme finte med posen og pakke dem ind i denne og lægge dem i en kuffert.

Men hvis man vil være helt sikker på, at de kommer godt frem og tilbage, så kan man lægge dem i en skotøjsæske sammen med nogle aviskugler eller andet, så de klarer transporten uden problemer.