makeup

Makeup til alle lejligheder - find det online

Makeup til alle lejligheder - find det online

editorial

En smuk makeup kan gøre hele forskellen. Uanset hvor flot og gennemtænkt dit outfit er er, og hvor lang tid, du har brugt på at matche dine accessories, vil du ikke komme langt uden en vel tilrettelagt makeup.

Foundation – grundlaget for en holdbar makeup

Du bør altid sikre dig, at din foundation passer til såvel din hudtype som til din huds farvetone. Hvis du for eksempel har tør hud, bør du vælge en foundation, som fugter og plejer – ellers vil der komme tørheds revner, og det samlede indtryk vil blive meget pudret.

Har du fedtet hud, bør du vælge en foundation, som kan absorbere det overskydende olie fra huden, og som således ikke selv indeholder så megen olie. Ellers vil din hud synes fedtet og skinnende, og din foundation vil fungere meget dårligt som base for den øvrige makeup. Og hvis du vælger en foundation, som er meget mørk eller lys i forhold til din hud, vil din makeup komme til at se meget unaturlig ud.

Øjenmakeup og læbestift – når dit udtryk skal fremhæves

Hvis din makeup skal fremhæve dit ansigts udtryk, skal du sørge for at være i besiddelse af makeup til såvel øjne som læber. Derfor bør du altid have såvel læbestift som lip line og lip gloss i matchende farver i din beauty box, sammen med mascara, eye liner, kohl stift og øjenskygge. Du kan med fordel vælge makup til øjne og læber fra samme brand, så du er sikker på, at farverne matcher. Du skal være opmærksom på, at holdbarheden for makeup er højest et halvt år – af hygiejniske hensyn. Derfor bør du med jævne mellemrum luge ud i din makeup samling, og kassere det, der er blevet for gammelt.

https://www.sephora.dk/makeup-1/ kan du få inspiration til dit næste indkøb af makeup i høj kvalitet fra de bedste internationale brands.