Maler Rødovre

Maler i Rødovre, før man opretter eget firma?

Maler i Rødovre, før man opretter eget firma?

editorial

Et spørgsmål, man kan blive mødt med, er, om det gavner at have praktisk erfaring og være ansat som en profession, inden man stifter eget firma i samme erhverv?

Lad os sige, at man er ansat som maler i Rødovre hos https://malerkanonen.dk/maler-roedovre/ , og man så senere vælger at starte et firma som maler i samme by med velsignelse eller mangel på samme fra ens tidligere chef eller gør det i en anden by – er det så en fordel?

Lad os starte med at sige, at der er forskel på at have praktisk erfaring og så være ansat som menig medarbejder.

Man kan jo godt have praktisk erfaring fra skole eller være selvlært, hvorefter man så stifter eget firma, fordi det er ens store drøm; men det er da klart, at flere foretrækker lige at prøve kræfter med at være menig ansat og få den erfaring under huden, inden man starter sit eget firma.

Sådan så man det især også i gamle dage, hvor en direktør ikke bare direkte overdrog firmaet til arvingen som overtagende direktør, men personen fik lov til selv at starte fra bunden og få erfaring med de forskellige aspekter af firmaet, inden man selv kunne få lov at overtage herfra.

Selvom det ligger i kortene, at man skal overtage firmaet uanset hvad, så skal man have praktisk erfaring og forståelse for alle aspekter af firmaet og vide, hvordan det fungerer; og så finder man måske også selv ud af, om det er her, man gerne vil fortsætte ens arbejde.

Så for at svare direkte på det, så er det nok aldrig skidt at have erfaring på den ene eller anden måde, før man starter eget firma, mens hvis det er ens drøm, skal man da bare kaste sig over det med det samme.

Man kan jo også blive for gammel, eller man magter ganske enkelt ikke alt det praktiske ved at oprette et firma.