jernskrot

Man kan finde mange typer af jernskrot i ens eget hjem

Man kan finde mange typer af jernskrot i ens eget hjem

editorial

Faktisk også i dit eget hjem, selvom du bor i en lille lejlighed, og du ikke mener, at du skulle ligge inde med noget stort af jern.

Men det er fordi, at når vi tænker på jernskrot, så forestiller vi os et gigantisk sted i landet, hvor der ligger store bunker af skrot, der er mere eller mindre rustet væk, mens tunge maskiner svinger karosserier fra biler rundt, og der bliver svejset og hamret, så man kan udnytte jerndelene igen.

Dog kan jernskrot jo også være nogle helt mindre dele, som der indgår som en del i noget større, man har købt eller lavet.

Der er jo en årsag til, at man nu om dage har en affaldscontainer, hvor der er afsat en beholder til jern og metal: selv almindelige mennesker ligger inde med nok af den slags til, at man ikke bare kan spare sammen af det til at køre på genbrugspladsen.

Dit jernskrot har også værdi

Således behøver du ikke bo i et nedlagt landbrug, hvor der hersker skrot fra top til bund, hvoraf noget af det er jern, for det kan også være mindre sager, som der har samlet sig sammen hjemme hos dig.

Du skal dog passe på med at håndtere det, for hvis man skærer sig på noget, der er rustent, så er det ikke særligt heldigt.

Man bør smide det ud i ens affaldscontainer, hvor der er gjort plads til den, for det ville blive for bøvlet, hvis man skulle køre på genbrugspladsen med en smule jern og metal hver gang.

Måske bor man også for langt fra sådan en, og man har ikke en bil til at komme til stedet, samt man ikke vil lade alt det jern ligge at flyde hjemme hos en.

Måske er der ligefrem en skrothandler, der gerne vil komme at se på det og købe det af dig!