mad ud af huset

Mange typer mad ud af huset

Mange typer mad ud af huset

editorial

Skal du holde fest og vil du bestille mad ud af huset? Så kan du med fordel læse med her.

Hvilken slags mad ud af huset skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige former for mad ud af huset. Du bør altid overveje hvilken type mad ud af huset som passer bedst til netop din fest.

Hvis du ønsker en mere formel og traditionel stemning kan du altid vælge den klassiske tre retters menu, også kendt som suppe, steg og is, som mad ud af huset. En sådan menu skal serveres enten som anretninger på tallerkener eller på fade. Derfor bør du påregne at skulle hyre serverings personale.

En mere populær form for mad ud af huset er buffet anretninger. Hvis du bestiller buffet ud af huset hos Kokken & Jomfruen kan du vælge og vrage i et kæmpe udvalg af småhapsere som egner sig perfekt til stående buffet. Det drejer sig for eksempel om tapas, antipasti, kanapeer, pindemadder og lignende.

Med en buffet ud af huset kan dine gæster selv bestemme hvad de vil have at spise. Og så er en buffet knap som formel som en fastlagt menu. Kokken & Jomfruen kan tilbyde et væld af forskellige buffet menuer – eller du kan selv vælge de retter som skal indgå i din buffet ud af huset.

Vælg en brunch ud af huset når festen ligger tidligt på dagen

Står du for at skulle fejre eksempelvis barnedåb eller sølvbryllup ønsker du nok ikke at bestille det store tunge aftensmåltid som mad ud af huset. Her er en lækker brunch mere på sin plads. Kokken & Jomfruen tilbyder et stort udvalg af anretninger og brunch ud af huset menuer.

Lige som det er tilfældet med den almindelig buffet ud af huset kan du her selv sammensætte din brunch menu, eller du kan vælge en af de faste menuer. Se dem alle på https://www.kokken-jomfruen.dk/