frostlager

Mangler du et sted at opbevare frosne varer?

Mangler du et sted at opbevare frosne varer?

editorial

Modtager du ofte varer i større partier, som du har behov for at opbevare tørt, på køl eller på frost? Har du f.eks. ikke selv et fryserum med kapaciteten til at opbevare disse varer, så kan du finde frem til virksomheder, der har et stort frostlager. Her har du mulighed for at få opbevaret dine varer, indtil du skal bruge dem. Men hvilke virksomheder kan hjælpe dig, som har behov for opbevaring på frostlager i Nordjylland? Læs med i artiklen her, og find ud af mere.

Fordele ved at benytte et ekstern frostlager

Der er mange fordele ved at benytte dig af et frostlager. Det betyder, at du kan indkøbe større partier og få en bedre pris på dine frostvarer. Det betyder også, at du ikke selv behøver at have et fryserum med så stor kapacitet. 

Her kan du få opbevaret dine varer på et frostlager

Hvis du er på udkig efter et eksternt frostlager i Nordjylland, hvor du kan opbevare dine større mængder af frostvarer, så kan du få hjælp hos Hirtshals Stevedore. Virksomheden tilbyder både oplagring og godstransit af mange forskellige typer varer – og selv meget store varepartier. De har nemlig lokalerne, der gør dette muligt. Lige såvel har de muligt for hurtigt at tage varer ind, hvis du lige pludselige står og mangler plads eller får en sending langvejs fra. De opbevarer varer, der enten kommer fra eller skal sendes til andre europæiske lande. Der er både mulighed for tørlager og kølelager. Lokalerne er altid forsikret, så du undgår tab, når de transporteres eller opbevares hos Hirtshals Stevedore.

Lyder dette sted i Nordjylland, som det ideelle opbevaringssted for din frostvarer? På deres hjemmeside kan du læse meget mere om Hirtshals Stevedore. Du kan se de andre ydelser, som de tilbyder. Du kan også kigge i deres galleri og se eksempler på, hvordan varerne opbevares. Kontakt dem for at høre mere om mulighederne for at benytte dig af deres frostlager.