Emballage

Med den rette emballage kan du spare penge og levere en god service

Med den rette emballage kan du spare penge og levere en god service

editorial

Har du din egen webshop? Eller ejer du måske en fysisk butik, hvor I også pakker produkter og sender dem direkte til kunderne?
Så ved du, at der er meget, der skal tænkes på og mange ting, der skal gå op i en højere enhed. En af de ting, som ikke altid står øverst på den liste, men som ikke desto mindre er vigtig at have øje for, er emballage.

Når man skal sende pakker rundt i landet eller verden, kommer man nemlig ikke udenom behovet for emballage. Hvad enten man går efter papkasser, kuverter eller noget helt tredje, så er det vigtigt, at man får god kvalitet til den rigtige pris.

Derfor har vi her skrevet en lille guide til, hvordan du kan få mest ud af dit emballage-køb.

Emballage

Stor forskel på både kvalitet og pris

Måske tænker du, at en kasse bare er en kasse. Men der kan være stor forskel på både kvalitet og pris, alt efter hvor du vælger at købe din emballage.

Og det er ikke helt ligegyldigt, hvad du sender dine pakker i. Det skal nemlig være noget, som beskytter dine varer, så de når frem til kunden i hel og ubrudt stand.

Det er et vigtigt led i det at yde en god kundeservice.

Når det så er sagt, sparer man jo penge, hvis man finder emballage til billige priser. Derfor handler det om at finde netop de kasser eller kuverter, som man skal bruge, til den mest rimelige pris for god kvalitet.

Køb al din emballage et sted

Vil du gerne spare tid og penge, giver det god mening at købe al din emballage lige fra papkasser til tape og bobleplast, ét samlet sted.

Det sikrer nemlig, at du får mere for pengene og aldrig løber tør for netop det, du skal bruge.