e bøger

Med e bøger løber du aldrig tør for læsestof

Med e bøger løber du aldrig tør for læsestof

editorial

Der er få ting så afslappende og vederkvægende som at slappe af i sofaen med en kop varm te eller kaffe – og så en god bog. De fleste læseheste ved, at læsning åbner så mange døre og giver så mange gode oplevelser, samtidig med at sindet forløses.

Det at læse en bog kan på ingen måde sammenlignes med det at se en film. Begge måder at koble af på har deres charme – med med læsning kan man opnå en højere grad af indlevelse, og samtidig bruge sin fantasi.

Hvad der kan gøre en rigtig læsehest ganske frustreret, er når man på et kritisk tidspunkt løber tør for læsestof – og der ikke er adgang til at skaffe nyt. Måske har man pakket for få bøger til ferien i sommerhuset, eller måske var der ikke plads til mere end én bog i håndbagagen på flyveren. Når den sidste side er vendt, kan man blive ganske rædselsslagen – for hvad gør man så?

Tag de gode læseoplevelser med på farten med ebøger

Med de nye digitale platforme og mobile enheders fremkomst er der kommet en oplagt løsning på denne problematik: Ebøger. En ebog er en elektronisk version af en bog, som kan lagres digitalt på eksempelvis din smartphone eller på din tablet – eller ereader, hvis du er i besiddelse af en sådan.

En ebog fylder næsten ingen ting, og afhængig af lager kapaciteten på din smartphone, din tablet eller din ereader kan du have hundrede vis af spændende ebøger lige ved hånden – uanset hvor i verden du befinder dig. Og skulle du stik imod al forventning alligevel løbe tør for læsestof, kan du – når du er i nærheden af en netforbindelse – nemt og hurtigt skifte de læste værker ud med nye, ulæste. Du kan finde alle de digitale bøger, du ønsker dig, på politikenbooks.dk