skønhed

Moscot giver dig ikoniske briller fra New York

Moscot giver dig ikoniske briller fra New York

editorial

Smukt håndværk og et ikonisk design

Er du dødtræt af at bære rundt på det samme brillestel som din kollega eller nabo, så bør du kigge mod USA, næste gang brillerne skal fornyes. Fra storbyen New York finder du de mest stilsikre og ikoniske briller på markedet. De briller der får dig til at stikke ud fra mængden, og viser at du har din egen stil. Navnet er Moscot Eyewear. Her er du garanteret et virkelig godt håndværk og smukt design. Siden 1915 har Moscot leveret et klassisk brille-brand, som især mange unge hipstere herhjemme er begyndt at tage til sig. Og det er der flere gode grunde til. Moscot har nemlig en massiv kollektion, hvilket betyder, at du altid kan finde det brillestel, der passer lige til dit ansigt. Derudover er briller fra Moscot altid at finde til gode priser, der typisk starter på omkring 1.770 kr. Endelig har Moscot den smarte funktion, at du hurtigt og nemt kan udskifte glassene til solbriller.

Det startede på en trækvogn

Det var immigranten Hyman Muschcot, der efter at have immigreret fra Hvide Rusland til New York, begyndte at sælge færdiglavede briller på en trækvogn på Manhattans berømte Lower East Side. Siden blev en rigtig brilleforretning åbnet, og brillerne Moscot var klar til at erobre markedet. Efter Hyman Muschcots død overtog familien virksomheden, og den er siden gået videre i generationer og er i dag et verdensomspændende foretagende.

Retrobriller med rigtigt glas

Moscot er i dag stadig et familieforetagende, der drives af fjerde generation af stifteren Hyman Muschcot. Når dette brilleforetagende stadig er en vigtig spiller på markedet, så skyldes det, at man er lykkedes med at levere en retro-kollektion, hvor autentiske briller fra 30’erne, 40’erne og 50’erne har fået en renæssance. Mange brands leverer briller i dag med plastikglas. Hos Moscot får du briller med rigtigt glas, præcis som man gjorde det i de gode gamle dage. Når du har fået anskaffet dig de perfekte briller fra Moscot, så kan du jo passende følge op med at få lavet den rette ansigtsbehandling.