Kloakarbejde

Når man er retur fra det kloakarbejde...

Når man er retur fra det kloakarbejde...

editorial

… så skal man jo have nogle gode omgivelser at falde tilbage i.

Det er da klart, at meget kloakarbejde foregår ude i felten, ellers ville det mere være kloakarbejde i teorien end i praksis.

Mange kloakarbejdere har også en såkaldt TV-vogn, som de arbejder fra, der næsten er at betragte som deres rullende kontor ude i felten, så de næsten ikke behøver være hjemme på kontoret.

Måske møder de kun op for at hente denne vogn, som de trods alt ikke må bruge privat, så hilser man lige på kloakmesteren og de andre medarbejder, inden man tager afsted på opgave.
Og måske ligger den opgave så langt væk, at man heller ikke når hjem til frokost, og når man endelig er færdig med opgaven, så er klokken blevet så mange, at de andre medarbejdere er taget hjem, når man selv lander retur for at køre hjem.

Men det omhandler jo medarbejderne, for kloakmesteren skal jo også have et godt kontorlokale at opholde sig i, hvor der er god udluftning, godt TV-signal, signal til telefonen og internet, og også gerne et køleskab eller lignende, om dette så er et midlertidigt kontor eller et fast et af slagsen.

Dette skal man vælge med omhu, om man så er ved at stifte firma med kloakarbejde eller skal skifte lokale, for dette bliver nok det sted, man opholder sig mest, når man ikke er derhjemme, så det skal vælges med omtanke på mange parametre.

Er der plads til at ekspandere i, er der rum nok til de ansatte og udstyr, ligger det centralt for, hvor man let kan komme rundt; skal man have et supplerende lager ved siden af en, eller kan man bruge et fjernlager, der så heller ikke skal ligge for langt væk?

Der er mange ting, man skal tænke på i den forbindelse, men man skal ikke vælge det næstbedste her, men have is i maven, til det bedste byder sig.

Her er et firma, der arbejder med kloakarbejde: https://www.poul-jensen.dk/vi-udfoerer/kloakarbejde/