Folieballoner med reklame

Nemme festdekorationer der altid er et hit

Nemme festdekorationer der altid er et hit

editorial

Undervurder aldrig en fests magt. Det kan bringe folk sammen, skabe minder, der varer hele livet og gøre selv den mest indadvendte person til en social sommerfugl, der spreder sine vinger for første gang. En fest bliver typisk holdt for at fejre en fødselsdag eller måske en højtid og du kan derfor vælge at pynte op efter anledningen.

 

image

 

Vi har samlet nogle tips og tricks til nemme festdekorationer, så læs med og bliv inspireret.

Fødselsdagsfesten

Det er altid sjovt at pynte op til en fødselsdagsfest, fordi det er så personligt og fordi du glæder dig til at fejre din dag sammen med alle dem, du har kær’. Det kan dog være svært at finde ud af, hvordan du skal pynte op i år og vi er her for at hjælpe dig. Vores første idé er balloner! Hæng balloner fra loftet i forskellige farver rundt omkring i lokalet – dette er en billig dekoration, der har virkelig stor effekt. Du kan vælge nogle almindelige balloner i forskellige farver eller du kan vælge at få nogle speciallavet til anledningen, hvor du får trykt dit navn og fødselsdag på. Du skal blot søge på ‘folieballoner med reklametryk’ og så kan du læse mere om dine muligheder.

Temafesten

Du kan også vælge at holde en temafest. Det er altid en god idé og der er et væld af muligheder, når du vælger at holde en temafest. Du kan f.eks. vælge at holde en 80’er fest, hvor folk skal klæde sig ud i skrigende farver, lange benvarmere og pandebånd. Du kan også vælge et farvetema, så dine gæster skal komme i en eller flere bestemte farver. Pointen er, at din festdekoration selvfølgelig afhænger af dit tema og det gør det typisk nemmere at pynte op, når du har et særligt tema at arbejde efter. Hvis du holder fest med et farvetema, kan du lade alt dit pynt være i samme farve. Det er kun fantasien, der sætter grænser!